La línia Sagunt-Terol-Saragossa estarà interrompuda per obres entre el 9 de juliol i el 5 d'octubre

Durant les actuacions, s'habilitarà un servei alternatiu per carretera i la circulació de mercaderies es desviarà per altres rutes.

La línia Sagunt-Terol-Saragossa estarà interrompuda per obres entre el 9 de juliol i el 5 d\'octubre
La línia Sagunt-Terol-Saragossa estarà interrompuda per obres entre el 9 de juliol i el 5 d'octubre

Els serveis de la línia Sagunt-Terol-Saragossa estaran interromputs per obres entre el 9 de juliol i el 5 d'octubre. Durant aquest període, Adif iniciarà un conjunt d'actuacions com el tractament de terraplens, l'eliminació de limitacions temporals de velocitat, la construcció de vies d'apartat de 750 metres, l'execució d'un nou pas inferior a Terol i la renovació de la superestructura de via.

Durant les obres, s'habilitarà un servei alternatiu per carretera entre Saragossa i València. Així mateix, la circulació de mercaderies es desviarà per rutes alternatives.

Posteriorment, continuaran els treballs de manteniment i, si escau, es durà a terme algun tall extraordinari puntual. No obstant això, es preveu reprendre el trànsit de rodalia de la línia C-5 del nucli de València en el trajecte Sagunt-Caudiel a partir del 15 de setembre.

De fet, des d'Adif han destacat que "malgrat la complexitat i varietat de les actuacions que cal executar”, s'ha ajustat aquesta planificació per a poder atendre l'augment de la demanda de viatgers amb motiu de dues festivitats que tenen una gran afluència de públic, com les festes d'El Torico de Terol i el Pilar de Saragossa.

També et pot interessar

stats