Els líders polítics, pendents de l’evolució dels rescats a l’edifici assolat a Peníscola

Ximo Puig ha anunciat en Twitter que es desplaçarà a la localitat del Baix Maestrat en les pròximes hores

Publicacions dels líders polítics a Twitter
Publicacions dels líders polítics a Twitter / À Punt NTC

Els líders dels partits polítics a la Comunitat Valenciana i a Espanya han mostrat la seua preocupació en les xarxes per l’assolament d’un edifici a la urbanització Font Nova, a Peníscola, on hi ha tres persones atrapades. 

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que està seguint amb preocupació l’enfonsament de l’edifici i que el cap del govern espanyol, Pedro Sánchez, s’ha posat en contacte per a conéixer les tasques de rescat. A més, ha anunciat que en les pròximes hores es dirigirà al lloc dels fets per a conéixer de primera mà les tasques de rescat. 

Precisament Sánchez ha mostrat la seua preocupació a Twitter i ha agraït el treball dels bombers, la Policia i el personal d’Emergències que està treballant en el rescat. “La meua solidaritat amb el veïnat afectat”, ha tuitat.

El vicepresident segon del govern valencià i també conseller d’Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, ha explicat que la vicepresidència desplaçarà el personal tècnic corresponent per a avaluar l’estat de l’edifici. “Ànims i força a totes les persones implicades”, ha manifestat. 

També s’ha pronunciat a les xarxes el president del PPCV, Carlos Mazón, assegurant que confien que “els millors professionals” ja estan treballant en les tasques de rescat. 

A l'àmbit nacional, el president dels populars, Pablo Casado, ha assenyalat que s’ha posat en contacte amb l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, per a interessar-se per la situació. “Tot el meu suport als serveis d’emergència per a trobar les persones atrapades”, ha dit. 

Pel que fa a Ciutadans, el diputat en les Corts Eduardo del Pozo Querol ha valorat els fets com una “trista notícia” i ha traslladat un missatge d’ànim a les persones afectades i als bombers “en aquests durs moments”. 

En aquest sentit també s’ha pronunciat la portaveu de Vox a les Corts, Ana Vega, que ha dit que espera les novetats “amb esperança”. 

El govern espanyol segueix els fets amb preocupació 

La delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, i la portaveu de l’executiu espanyol, Isabel Rodríguez García, han assegurat en Twitter que segueixen amb preocupació les tasques de rescat i han enviat un missatge de suport a tots els treballadors d’Emergències. 

També et pot interessar

stats