Li arranca un tros d'orella d'una mossegada a la companya de pis a València

La presumpta autora, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial

Cotxe de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Cotxe de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València una dona de 33 anys per arrancar d'una mossegada part d'una orella a una companya de pis amb la qual estava discutint al seu pis del districte de Patraix.

Segons han informat, els fets van succeir al voltant de les 22:00 hores de dimarts, quan s'alertà els agents a través 091 perquè acudiren al domicili on s'estava produint l’agressió. Una vegada allí, els agents van localitzar en una de les habitacions una dona amb una orella que sagnava de manera abundant i van sol·licitar la presència de sanitaris per a assistir-la.

Els metges van atendre la xica ferida i van comprovar que li faltava un tros de l'orella esquerra. La víctima va manifestar als agents que, moments abans, havia mantingut una discussió amb una companya de pis, durant la qual s'hauria produït l'agressió. Els policies van trobar llavors la presumpta agressora en un altre dormitori del pis i reconegué que l'havia mossegada.

La presumpta autora, amb antecedents policials, va ser detinguda per un delicte de lesions i ha passat ja a disposició judicial.

També et pot interessar

stats