Laura Mengó: “Estar ací és el somni de tota fallera i valenciana, i per a nosaltres és un orgull i un privilegi”

La fallera major de València i la fallera major infantil, Laura Mengó i Paula Nieto, han inaugurat la primera mascletà del 2023

Les falleres majors de València en la primera mascletà del 2023 / À Punt Mèdia

Les falleres majors de València, Laura Mengó i Paula Nieto, han estat amb l’equip d’À Punt Mèdia, a la plaça de l’Ajuntament, per a sentir i escoltar els 120 quilos de pólvora que ha llançat la pirotècnia Peñarroja, de la Vall d’Uixó (Plana Baixa) en aquest primer dia de mascletà de les Falles 2023.

Laura i Paula han parlat de com va ser el moment de la crida, davant més de 20.000 persones enamorades de la festa, les que estaven als peus de les Torres dels Serrans. Laura Mengó, fallera major de València, ha dit de la fallera major infantil: “Estic molt contenta d’estar al costat de Paula en aquest meravellós any”.

Han recordat el dia de la Crida com als peus de les Torres dels Serrans, molt a prop d’elles, estaven les seues comissiones i les seues famílies, que els van donar tot el suport que necessitaven. La fallera major ha reconegut que després de la Crida va deixar el mòbil a un costat, per tal d’estar amb la família. Paula Nieto ha dit que ella estava pendent dels WhatsApp que li arribaven a sa mare per a ella, i que sa mare anava llegint-li: "Molta sort per a Paula", deien.

Les dues falleres majors han rebut un regal molt dolç, dos retrats de xocolata
Les dues falleres majors han rebut un regal molt dolç, dos retrats de xocolata / À Punt Mèdia

“Estar ací és el somni de tota fallera i valenciana, i per a nosaltres és un orgull i un privilegi” ha dit la fallera major de València. Laura ha dit que el seu record de la primera mascletà el visualitza junt amb la seua comissió, “amb la meua germana i els meus pares”. Les dues falleres majors han parlat dels dènou dies que ara venen.

Per part de l’equip d’À Punt han rebut alguns regals, com la insígnia oficial de les falles 2023; un carnet de la Colla d’À Punt per a Paula i també dos dolços de xocolata amb forma de retrat amb la imatge de cadascuna d’elles. Unes delicatessen fetes per Xelo i Encarni, del forn de Sant Antoni de Benaixeve. 

També et pot interessar

stats