Las Naves acull el procés creatiu de la falla de l'Ajuntament de València

L'exposició "Procés visual de Dulk" mostra des de la concepció del monument fins al desenvolupament d'una versió virtual interactiva

Dulk

El centre d'innovació Las Naves acull l'exposició "Procés visual de Dulk". Es tracta d'un recorregut pel procés creatiu de la falla municipal de València, des de la concepció fins al desenvolupament d'una versió virtual amb la qual el públic pot interactuar. És una experiència immersiva en què la innovació i la tradició estan condemnades a entendre's.

La proposta és un viatge a l'interior del monument a través de l'imaginari de Dulk. L'univers aquest connecta de manera irremeiable amb la natura. "Cadascun dels animals que apareixen són animals en perill d'extinció. Hem triat quatre que són dels més amenaçats i que són els que més apareixen en les meues obres", explica l'artista, l'ontinyentí Antonio Segura, Dulk.

Fidel al lema "Protegeix allò que estimes", precisament per a protegir-la del temps, de la mà de la Universitat Politècnica de València l'han digitalitzada, cosa que permet caminar entre les criatures imaginades per Dulk. "Les animacions que el que fan és interactuar amb nosaltres i podem fins i tot fer-se fotos o vídeos amb ells", agrega Segura.

També et pot interessar

stats