Lambda llança un joc en línia per a lluitar contra les infeccions de transmissió sexual

El joc inclou un món virtual amb deu nivells a superar, basats en preguntes en valencià o castellà sobre aquestes malalties.

El joc, disponible en el domini www.itslambda.org, ha sigut desenvolupat per Prisma
El joc, disponible en el domini www.itslambda.org, ha sigut desenvolupat per Prisma / À Punt NTC

El col·lectiu Lambda per la diversitat sexual s'ha sumat a la commemoració del Dia Europeu de la Salut Sexual amb el llançament d'un joc per a previndre les infeccions de transmissió sexual (ITS). La finalitat és que els usuaris tinguen informació veraç i pedagògicament comprensible sobre aquestes malalties i els estigmes socials associades a elles.

El joc inclou un món virtual amb deu nivells a superar, basats en preguntes (en valencià o castellà), a través de les quals els usuaris poden comprovar els seus coneixements i descobrir, en cada nivell, noves dades per a combatre una ITS o un estigma social.

Cada nivell pot superar-se amb fins a tres estreles, "la qual cosa anima a qui juga a repetir els diferents nivells fins a superar-los amb una puntuació perfecta". A més, els jugadors poden compartir els seus resultats en xarxes socials i comparar-los amb els obtinguts per la resta de persones que participa en aquest joc en línia.

Es poden sol·licitar proves de VIH, hepatitis C i sífilis

En l'última fase, el joc insta als usuaris que sol·liciten que els realitzen una prova de VIH, hepatitis C i sífilis, un servei que és gratuït, anònim i confidencial per a les persones del col·lectiu LGTBI.

El joc, disponible en el domini www.itslambda.org, ha sigut desenvolupat per Prisma, una empresa dedicada a crear eines innovadores amb elements de ludificació "per a seduir a les persones usuàries i involucrar-les en experiències satisfactòries que afavoreixen la consecució dels objectius marcats".

També et pot interessar

stats