Labora ofereix 138 cursos gratuïts amb més de 2.000 places per a aturats

Els participants podran obtindre un certificat de professionalitat oficial que acredita la seua capacitació.

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora, oferirà a partir d’abril 138 cursos gratuïts
El Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora, oferirà a partir d’abril 138 cursos gratuïts

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora, oferirà a partir d’abril 138 cursos gratuïts amb places per a més de 2.000 persones desocupades amb l’objectiu que puguen millorar la seua qualificació personal i les seues possibilitats d’inserció laboral.

A la província de Castelló tindran lloc quinze cursos, amb capacitat per a 225 alumnes; a Alacant oferiran 40 cursos per a un aforament de 600 persones i a València es faran 83 cursos, als quals podran accedir 1.245 persones.

Els participants podran obtindre un certificat de professionalitat oficial que acredita la seua capacitació per a l’acompliment de la seua professió i “especialment valuós per a les persones desocupades que no compten amb estudis reglats”, segons Labora. 

Impartiran diversos cursos de l’àmbit de l’hostaleria i la restauració, així com cursos d’anglés en diferents nivells i, el certificat de docència de la Formació Professional per a l’Ocupació.

L’oferta també inclou formació en els “nous nínxols econòmics d’ocupació”, com l’economia verda, vinculada al medi ambient. Un altre “nínxol d’ocupació” és l’economia blava, relacionada amb activitats nàutiques, amb cursos com el de socorrisme.

Els cursos s’impartiran fins a juny i els interessats podran inscriure’s a través de la plataforma AutoServef vint dies abans del començament de cada curs. 

També et pot interessar

stats