El laberint més gran d’Espanya estarà a Peníscola

Tindrà més de 7.000 metres quadrats i 4.000 plantes i un recorregut de més de tres quilòmetres

Imatges aèries del nou laberint de Peníscola / À Punt NTC

Peníscola, al Baix Maestrat, inaugurarà abans de la Setmana Santa el laberint més gran d'Espanya, que tindrà més de 7.000 metres quadrats i 4.000 plantes i un recorregut de més de tres quilòmetres i al centre dels quals s'erigirà una escultura d'un dinosaure de grans dimensions.

Aquest projecte va començar a gestar-se el 2018, segons han informat aquest dimecres fonts de l'Ajuntament, que afigen que en aquests moments s'estan ultimant els detalls per a l'obertura.

Naix de la iniciativa d'una família de la zona que posseïa un viver als accessos a Peníscola —pròxims a la carretera N-340—, al costat del qual han instal·lat aquesta nova activitat d'oci. L'entrada serà de pagament. El recinte comptarà amb més de 70 places d'aparcament i tindrà una zona annexa al mateix laberint amb espais per a oci orientats al públic infantil.

Des del consistori, han assenyalat que es tracta d'un laberint amb possibilitat de triar diversos camins i de planta fixa, que serà el més gran d'Espanya i el tercer d'Europa.

També et pot interessar