L'UPV Sènior celebra el seu XX aniversari

El programa universitari per a majors de 55 anys amplia els estudis oferits i la durada.

Imatge de la presentació de la UPV Sènior
Imatge de la presentació de la UPV Sènior / UPV

La Universitat Sènior de la Universitat Politècnica de València (UPV), programa universitari per a majors de 55 anys, celebra el seu vinté aniversari en el campus de Vera. La vicerectora de Responsabilitat Social i Cooperació de la Universitat Politècnica de València, Rosa Puchades, ha explicat que aquesta commemoració coincideix amb el 50 aniversari de la UPV. La Universitat Sènior de la UPV compleix díhuit anys en el campus d'Alcoi i dos a Gandia durant aquest curs acadèmic 2018-2019.

Dirigida a persones que no han tingut l'oportunitat de participar en la vida universitària, la Universitat Sènior és "una iniciativa que va nàixer dirigida a majors de 55 anys que volen seguir aprenent", explica Puchades. La vicerectora ha valorat el seu funcionament i l'acolliment per part de l'alumnat sènior, ja que l'augment d'estudiants és considerable. Actualment, té més de dos mil alumnes acollits en aquest programa. D'altra banda, el nombre de cursos s’ha incrementat, ja que els primers anys, l'oferta era de tres o quatre cursos monogràfics, i ara se n'imparteixen 70, a més de disposar d'una diplomatura sènior pròpia. 

La temàtica dels cursos és àmplia, diferenciada pel seu caràcter divulgatiu, cultural i social, i engloba gran part de la cultura universitària en totes les seues facetes: cinema, art, literatura, arquitectura, idiomes, informàtica o salut, entre d'altres.

També et pot interessar

stats