L'última botiga de discos de Castelló de la Plana liquida catàleg

Col·leccions completes d'artistes internacionals i un gran assortiment de bandes sonores són algunes de les joies del catàleg en venda

La competència amb les plataformes digitals obliga a aplicar descomptes al catàleg / À Punt NTC

A Castelló de la Plana, l'última botiga de discos que queda a la ciutat s'ha vist obligada a desfer-se del seu catàleg, amb més de vint mil referències. Col·leccions completes de The Beatles i de Pink Floyd estan la venda amb grans descomptes en aquesta xicoteta botiga: Disco Ritmo, al carrer d'O'Donnell. La liquidació de totes aquestes col·leccions es produeix ara perquè ja no és rendible ni sostenible emmagatzemar tan gran quantitat de discos i compactes, segons expliquen els propietaris.

“Necessitem reduir stocs, ja no podem mantindre emmagatzemades totes les col·leccions de The Beatles, The Rolling Stones o Mike Oldfield per molt que siguen joies”, explica Vicent Boix, propietari d'aquesta tradicional botiga de música.

La competència de les plataformes digitals és la causa que aquest xicotet comerç, de més de 40 anys d'existència, haja de retirar el seu catàleg per tal de resistir la caiguda de vendes en format CD o vinil. Actualment, segons Boix, “ens trobem en el final d’una etapa, però encara ens queden, per un altre costat, clients que ens compren compactes setmanalment o quinzenalment".

També et pot interessar