L'STEPV reclama a Educació el pagament del complement de destinació dels mestres d'ESO

No obstant això, el sindicat és optimista que es puga tractar aquest tema en la pròxima taula sectorial.

L\'STEPV reclama a Educació el pagament del complement de destinació dels mestres d\'ESO
L'STEPV reclama a Educació el pagament del complement de destinació dels mestres d'ESO

El Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV) ha reclamat a la Conselleria d'Educació el pagament “de forma immediata” del complement de destinació de mestres d'ESO. No obstant això, el sindicat és optimista que es puga tractar aquest tema en la pròxima taula sectorial.

En un comunicat, el sindicat ha explicat que, des de fa uns anys, el professorat del cos de mestres que té destinació en un IES, actualment un cos a extingir, han deixat de cobrar el complement de destinació de nivell 24 en les seues nòmines “amb motiu d'un canvi de destinació per comissió de serveis o per concurs de trasllats”. La interpretació d'Intervenció d'Hisenda és que “aquest professorat no té dret al cobrament d'aquest complement”.

STEPV ha recordat que ja ha acudit a la justícia i va facilitar a Educació un informe jurídic i un mostreig de què està passant en altres territoris, on “tothom cobra aquest complement sense problemes” i la conselleria va contestar que havia encarregat un informe jurídic i ja donaria una resposta.

Des d'aleshores s'ha posat damunt de la taula aquesta qüestió en les taules sectorials i des d'Educació es va apuntar que “molt probablement” aquest tema s'abordaria en la pròxima taula. STEPV espera que així siga “i se solucione finalment aquest greuge comparatiu”.

També et pot interessar

stats