L’organització del Marenostrum tornarà els diners de les entrades

Les forces i cossos de seguretat van precintar les instal·lacions divendres al matí.

Les forces i cossos de seguretat van precintar les instal·lacions divendres al matí
Les forces i cossos de seguretat van precintar les instal·lacions divendres al matí / À Punt NTC

L’organització del Marenostrum ha anunciat per correu electrònic que tornarà els diners de les entrades a les 6.000 persones que tenien previst assistir al festival. Finalment, ahir de vesprada es va cancel·lar la seua celebració.

Les forces i cossos de seguretat van precintar les instal·lacions divendres al matí i al llarg de la vesprada van instar els joves que acudien a la zona a anar-se’n perquè el festival no es duria a terme per no haver aconseguit el permís de la Generalitat.

L’organització del Marenostrum havia apuntat la possibilitat de traslladar l’acte a l’interior de la Sala Canal, però finalment va decidir suspendre’l.

L’EspaiEvents Canal Pinedo ha rescindit el contracte que tenia amb l’empresa organitzadora per al lloguer de l’aparcament perquè aquesta empresa no ha obtingut els permisos pertinents per al festival musical.

Indignació entre els assistents

Diversos afectats per la cancel·lació s’han mostrat indignats i asseguren que denunciaran la promotora, de la qual no han rebut cap explicació. Fins i tot, han afirmat que és la segona vegada que es queden a les portes d’aquest festival, que ja va ser suspés el 2016, en aquell moment al terme municipal d’Alboraia.

També et pot interessar