L’organització del Marenostrum manté la celebració del festival

La Unió de Consumidors reclama que no permeten la venda d'entrades d'actes que no compleixen els permisos necessaris.

VÍDEO | L’organització del Marenostrum manté la celebració del festival

Davant de la negativa de la Conselleria de Medi Ambient a la celebració del Marenostrum a Pinedo, a València, l’organització del festival assegura que demà obrirà les portes com està programat.

“No busquem cap confrontació amb l’administració. El festival continua avant, complirem tota la legalitat, tenim una llicència d’establiment públic des de l’any 1982 i obrirem les portes a les set de la vesprada”, ha avançat a Les notícies del matí Manuel Martínez. El portaveu del festival ha criticat que no han rebut cap notificació per part de la subdelegació del govern i que s’han assabentat de l’informe negatiu a través dels mitjans de comunicació.

“Som els primers que volem respectar el medi ambient, amb l’ús de gots reutilitzables i complint les mesures necessàries de neteja i tanques”, ha afegit.

Martínez ha apuntat que a l’espai de l’Albufera se celebren més de 50 esdeveniments, “un espai més prop de l’aigua que l’espai Canal i sense llicència”. “No pot ser que per a uns sí que es puga, i per a altres, no”, ha manifestat sobre l’esdeveniment que ha venut 6.000 entrades.

Preocupació en la Unió de Consumidors

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana ha expressat la “preocupació” davant de la “incertesa” sobre la celebració del festival i sobre la confusió que les "contínues informacions contradictòries" de les últimes hores han generat en les persones assistents.

En un comunicat la UCCV ha reclamat “major agilitat i eficàcia” a les administracions implicades, tenint en compte els antecedents del festival, que va canviar els dies de l'edició del 2016 per problemes d'ubicació, “sense que es respectaren els drets de les persones consumidores”. Davant de la possibilitat que es repetisca la situació, l’associació de consumidors ha instat les administracions que no permeten la venda d’entrades d'actes que no compleixen els permisos i llicències necessàries. A més. ha proposat que s’establisca un lloc fix per a aquest tipus d’actes.

La UCCV aconsella les persones que pogueren resultar afectades si finalment no se celebra el festival, que cursen una reclamació tant pel cost de l’entrada com per les despeses de desplaçament, allotjament i manutenció.

També et pot interessar