L’oratge complica la preparació de platges de cara a Setmana Santa

Un tall de llum a l’illa de Tabarca i platges engolides pels forts corrents han marcat el cap de setmana

Els ajuntaments costaners treballen per condicionar les platges per Setmana Santa / À Punt NTC

A l'illa de Tabarca, a Alacant, el veïnat ha patit un tall de llum aquest diumenge i des d’aleshores han estat sense electricitat, una complicació afegida al mal temps, que ha provocat problemes tant a residents com a propietaris de negocis, amb la vista ja posada en els preparatius de la Setmana Santa. "Tenim les neveres plenes de gènere de cara a les vacances, però no hem pogut cuinar", ha explicat Mar Valera, propietària del restaurant Mar Azul.

Precisament aquest migdia ha arribat un helicòpter amb tècnics per reparar l'avaria, però la peculiaritat d’estar enmig de la mar ha complicat els treballs. A partir d’aquest dimecres, s’hi enviaran grups electrògens per a donar llum mentre els operaris ho arreglen. 

Al mateix temps, a la Vila Joiosa (Marina Baixa) el temporal ha afectat la platja del Paradís, que ha quedat quasi engolida per les ones. Imatges similars es poden trobar a la costa d’Alacant, com la platja del Postiguet i l'Albufereta, que estan molt afectades, si bé ja han començat a netejar-les. Per contra, a Guardamar del Segura les ones continuen destrossant les platges. Cristina Bordonado, veïna de la localitat, ha assegurat que el corrent ha tirat avall la terrassa d'un restaurant.

A pesar del mal temps, els ajuntaments costaners han iniciat una carrera contra rellotge per a tindre les platges enllestides per a la Setmana Santa.

També et pot interessar

stats