L'opositora a qui han perdut l'examen repetirà la prova

La Conselleria d'Educació li tornarà a fer aquest examen de caràcter teòric, però no ha trascendit quin serà el procediment.

L\'opositora a qui han perdut l\'examen repetirà la prova

Yasmina Pérez, la jove valenciana que s'havia presentat a les oposicions a professora de secundària de biologia, i a la qual el tribunal li ha perdut l'examen, espera conèixer en les pròximes hores el com i quan li repetiran la prova. La Conselleria d'Educació li tornarà a fer aquest examen de caràcter teòric, però no ha trascendit quin serà el procediment.

La prova consisteix habitualment en un tema per a desenvolupar de cinc triats a l'atzar. El temari de l'especialitat de biologia i geologia en té un total de 75. No està decidit, o almenys a l'afectada no li consta, si per a la repetició de la prova entraran en joc els cinc temes que s'escolliren al seu tribunal o si es farà un nou sorteig i haurà de triar entre cinc temes nous. Una solució que, malgrat tot, no és idònia. preguntada sobre les solucions que puga anunciar Conselleria, l'opositora afectada ha assenyalat en Les notícies del matí que la repetició de la prova sempre seria millor que constar com a no presentada, però "no seria just, el just seria que el trobaren".

Mentre ella espera resposta, aquesta setmana s'ha iniciat la segona part del procés d'oposicions i els aspirants ja han començat a presentar les programacions didàctiques. 

També et pot interessar

stats