L'ONU distingeix València com a ciutat sostenible i intel·ligent

La ciutat es posiciona com una de les primeres a Europa que mesura els seus indicadors de desenvolupament sostenible.

Imatge: travelnow.or.crylater
Imatge: travelnow.or.crylater / Unsplash.

València ha sigut reconeguda com a ciutat sostenible i intel·ligent per la Unió Internacional de Telecomunicacions, organisme especialitzat de les Nacions Unides (ONU) per a les tecnologies de la informació i la comunicació.

El regidor d'Agenda Digital de l'Ajuntament de València, Pere Fuset, ha dit que amb aquest reconeixement València “es consolida com una de les primeres ciutats europees i del món que mesura de manera estandarditzada el seu avanç en els objectius del desenvolupament sostenible com a ciutat intel·ligent”.

Fuset ha explicat que els resultats obtinguts en l'estudi d’indicadors clau d'acompliment en el context de les ciutats intel·ligents i sostenibles i els Objectius de Desenvolupament Sostenible “permetran establir un nou marc de referència sobre la base de les millors pràctiques i normes estandarditzades” que “facilitarà la comparació amb altres ciutats” i “afavorirà la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a València”.

El regidor ha indicat que la certificació “permet demostrar amb total transparència el compromís de València amb els objectius i per una estratègia smart city orientada a millorar la qualitat de vida de la ciutadania”.

També et pot interessar

stats