L’onada de calor posa el turisme en el punt de mira

Els mitjans britànics assenyalen les altes temperatures com un problema, si bé el sector hoteler defensa que no es veu afectat

El sector hostaler nega que les altes temperatures siguen un problema / À Punt NTC

Alguns mitjans de comunicació britànics, com The Guardian o la BBC, han començat a publicar articles on relacionen amb preocupació els problemes de salut amb l’onada de calor que pateix Europa i han assenyalat destinacions com Benidorm. Segons diuen, les altes temperatures afecten el turisme, i molts visitants han començat a canviar les destinacions urbanes per espais més frescos. 

El sector, de moment, no pareix afectat per aquesta premsa. La temporada alta per al turisme britànic ha canviat i des de fa uns anys, arriben al març, per a gaudir de la cervesa i la becadeta, com assenyala Mike Smith, periodista anglés resident a Xàbia, al seu periòdic en línia, on triomfa el spanish way of life amb tocs britànics. 

A més, les xifres d'ocupació estan al màxim els mesos de juliol i agost. “Estem molt millor preparats que altres destinacions europees. Una onada de calor a Madrid, Berlín o Londres es passa molt pitjor que a la costa de la Comunitat Valenciana”, ha afirmat Fede Fuster, president d'Hosbec.  

També et pot interessar

stats