L'oferta musical centra l'agenda cultural del cap de setmana

Concerts amb cantautors com Pablo Milanés i Víctor Manuel, la banda Revólver, el flamenc de Juanito Makandé i la música electrònica de Delafé entre altres

Agenda cultural capde 26-27 / À Punt NTC

L'oferta musical centra l'agenda cultural del cap de setmana, on trobem concerts amb cantautors com els de Víctor Manuel i Pablo Milanés. La banda Revólver té una doble cita al Palau de les Arts. També hi ha altres actuacions com les del grup Delafé, que aposta per una fusió entre el pop i l'electrònica i per als amants de Camaron, el flamenc fusió de Juanito Makandé

Entrades esgotades per al concert de Pablo Milanés

Amb 78 anys i amb l'entusiasme de sempre, el cantautor cubà Pablo Milanés actua al festival Serenates programat al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. El que va ser un dels fundadors de la Nueva Trova cubana, està de gira. Les cançons clàssiques com Yolanda o Para vivir es barrejaran amb les noves composicions de l'artista.

Revólver actua dos dies seguits al Palau de les Arts

El pop i el rock and roll són les dues vies d'expressió del grup Revólver. Carlos Goñi, l'alma mater, va crear la banda el 1988, quan va deixar l'agrupació Comité Cisne. 33 anys després i amb un públic heterogeni, té una cita doble, dissabte i diumenge, al Palau de les Arts de València.

Víctor Manuel du la seua banda a Onda

Aquest asturià productor de cine, marit d'Ana Belén, però, sobretot cantautor prolífic, que va despuntar en la Transició espanyola, arriba amb les seues cançons a la ciutat d'Onda, a la comarca de Plana Baixa.

El flamenc de Juanito Makandé, a Alacant

La primera volta que Juanito Makandé va escoltar Camarón de la Isla va ser dins del cotxe de son pare. El cantant i percussionista era molt menut. Ara, que ja ha crescut, ha creat un estil propi en què barreja el jazz, el funk i el flamenc com a exercici d'estil. La seua actuació és al moll 12 d'Alacant.

El duet Delafé fa triplet

La banda electrònica Delafé, desplega a territori valencià molta música i energia, que no li falten aquest cap de setmana per a estar present dissabte al migdia a Alboraia; a la nit, a Vinaròs; i diumenge, a Castelló.

També et pot interessar

stats