L'ocupació hotelera a l'interior de Castelló arriba al 85% aquest pont

Considerat com un dels pobles més bonics d'Espanya, Vilafamés s'ha convertit en una de les destinacions preferides pels turistes.

VÍDEO | L\'ocupació hotelera a l\'interior de Castelló arriba al 85% aquest pont

Les previsions d'ocupació a l'interior de Castelló per a aquests dies apunten al 85% de les places hoteleres. El pont i el bon oratge conviden a desplaçar-se. A Vilafamés aquest matí ja han arribat els primers visitants buscant descans, bona gastronomia, i tranquil·litat.

L'interior de les comarques del nord és una de les destinacions turístiques més buscades a la tardor. El bon oratge, la bona cuina i la riquesa patrimonial fan que molts dels allotjaments rurals d'aquestes comarques pengen el cartell de complet durant aquestes dates festives.

Els visitants venen, sobretot, de la Comunitat Valenciana i de Catalunya, però també de Castella, d'Andalusia, i fins i tot, de l'estranger.

Un dels pobles més visitats és Vilafamés, que llueix la marca d'un dels pobles més bonics d'Espanya, una etiqueta que ha fet fortuna entre els buscadors de destinacions on passar els ponts festius.

La iniciativa Camins del Penyagolosa proposa visites guiades a pobles candidats a ser patrimoni mundial de la Unesco, com ara Atzeneta, les Useres o Llucena. Un reclam més per a vindre a conéixer aquestes comarques.

També et pot interessar

stats