L'Oceanogràfic de València, segon aquari del món amb certificació de la seua empremta de carboni

Per a aconseguir la certificació, l'Oceanogràfic ha desenvolupat una estratègia de sostenibilitat per a millorar l'eficiència energètica i reduir l'ús de plàstics.

L\'Oceanogràfic de València, segon aquari del món amb certificació de la seua empremta de carboni
L'Oceanogràfic de València, segon aquari del món amb certificació de la seua empremta de carboni

L'Oceanogràfic de València ha aconseguit certificar la seua empremta de carboni en el màxim abast i s'ha convertit, així, en el segon aquari del món que obté aquest títol, després del de Sevilla.

Per a aconseguir la certificació, l'Oceanogràfic ha desenvolupat una estratègia de sostenibilitat d'acord amb els objectius de desenvolupament sostenible de l'ONU. Aquesta està basada en inversions per a la millora de l'eficiència energètica, la substitució dels plàstics d'un sol ús i altres elements que, a més del perjudici directe per a oceans i mars, no són representatius del model d'economia circular i descarbonitzada.

Aquest certificat de verificació de les emissions de gasos efecte d'hivernacle emés per Aenor, d'acord amb els requisits de la norma abans esmentada, ha comportat al seu torn la inscripció en el Registre Oficial del Ministeri de Medi Ambient i Transició Tecnològica.

També et pot interessar

stats