L'Oceanogràfic de València reobri totes les instal·lacions

Un incendi ha obligat a evacuar el recinte però no hi ha hagut persones ferides ni animals afectats.

VÍDEO | L\'Oceanogràfic de València reobri totes les instal·lacions

Un incendi a l'Oceanogràfic de València ha obligat a evacuar els visitants i els treballadors que es trobaven al recinte. Fonts de l'Oceanogràfic han informat que no hi ha hagut persones ferides ni animals afectats. Els 1.070 vistants que hi havia i els 350 treballadors han estat desallotjats sense incidents.

L'Oceanogràfic de València reobrirà aquest dimecres les instal·lacions "amb total normalitat" des de les 10:00 hores i aquesta nit el restaurant submarí ja atendrà els clients.

Segons s’ha informat des de l'Oceanogràfic, l'origen del foc sembla estar en la reparació que feien a les estructures metal·litzades, on ha saltat una espurna. 

Així mateix, el parc té previst publicar aquesta mateixa nit en el web el mecanisme per al bescanvi de l'entrada o la devolució dels diners, si escau, a les persones afectades.

Gran columna de fum negre

El foc s'ha originat vora les 10:55 hores en una torre prefabricada recoberta de poliestiré expandit, que simula roques, d'un material altament inflamable, que es trobava a l'entrada del parc, a prop de l'aquari dels taurons. L'incendi ha sigut molt cridaner perquè les flames han provocat una gran columna de fum negre que ha causat certa alerta a la zona. 

El personal ha explicat que a la zona de les flames estaven fent treballs de manteniment. Els bombers de València han desplaçat dues autobombes i dues dotacions per a sufocar el foc. Una desena d'efectius treballen per a refrescar la zona. 

Col·lapse de trànsit

El foc també ha obligat a tallar els accessos i el pont de l'Assut, el que ha provocat un important col·lapse en un dels punts turístics més importants de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats