L'Oceanogràfic, segon millor aquari del món, segons els visitants

Amb aquest reconeixement es situa per davant dels aquaris de major rellevància internacional. El més important és el reconeixement del públic.

VÍDEO | L\'Oceanogràfic, segon millor aquari del món, segons els visitants

Ni als Estats Units ni a la Xina: el segon millor aquari del món és a València. Només el supera el de Lisboa.  Així ho han decidit els milers de visitants que han votat en un conegut buscador digital i que arriben d'arreu del món per a conéixer l'Oceanogràfic. Tots coincideixen que el reconeixement és ben merescut.

A més, l'Oceanogràfic ha rebut el certificat d'excel·lència que concedeix la popular plataforma en línia, amb el qual distingeix els establiments "que han demostrat de forma constant excel·lència en l'hospitalitat".  

El portal turístic utilitza un algorisme propi que té en compte la qualitat, la quantitat i les dates més recents de les opinions que emeten els viatgers durant un període de dotze mesos, així com el rendiment del negoci i la classificació dins de l'índex de popularitat del lloc.

Amb aquest reconeixement, l'Oceanogràfic s'ha situat per davant dels aquaris de major rellevància internacional. El més important és el reconeixement del públic.

També et pot interessar

stats