L'Oceanogràfic obri al públic després de l'incendi que va obligar a desallotjar-lo

La normalitat torna a l'aquari després del tancament preventiu per un foc en una estructura decorativa.

La normalitat torna a l'aquari després del tancament preventiu per un foc en una estructura decorativa.

L'Oceanogràfic de València ha reobert les portes amb normalitata les 10 hores d'aquest dimecres  l'endemà de l'incendi que va obligar a tancar el recinte i desallotjar preventivament vora un miler de persones de les instal·lacions. La zona on es va iniciar el foc, una estructura decorativa de poliestiré expandit amb forma de roca a l'exterior, prop de l'accés principal, es troba acotada mentre continuen les tasques de neteja.

Les flames, que van causar una enorme columna de fum negre visible des de bona part de la ciutat, es van controlar en 25 minuts. L'incident no va causar danys personals ni tampoc entre els animals, segons va confirmar el parc temàtic. 

La direcció de l'aquari està avaluant si s'aprofita l'incident per a millorar l'estructura que es va cremar. Encara no s'han pogut concretar les causes del foc. L'incendi es va produir en una zona de pas que estava en obres. Els tècnics investiguen si una espurna causada per la maquinària dels treballs, com un bufador o una radial, podria haver iniciat les flames.

També et pot interessar

stats