L’Observatori Valencià contra la LGTBIfòbia denúncia una agressió homòfoba la vespra de l’Orgull

Dos vigilants de seguretat haurien agredit un jove a la sala d’urgències de l’Hospital General de Castelló.

Imatges de les agressions patides pel jove
Imatges de les agressions patides pel jove / @ObservatoriLGTB

L’Observatori Valencià contra la LGTBIfòbia ha denunciat a través del seu compte de Twitter la presumpta agressió homòfoba que va patir ahir divendres un jove a l’Hospital General de Castelló.

Segons ha comunicat el director de l’Observatori, Toño Abad, en À Punt Notícies, el jove acabava de despertar-se d’un atac d’epilèpsia a la sala d’urgències de l’hospital, fet pel qual es trobava nerviós i alterat. Per a reduir-lo els dos vigilants de seguretat el van agredir utilitzant una força desproporcionada i li van llançar insults homòfobs.

L’Observatori Valencià contra la LGTBIfòbia es personarà com a acusació particular i la conselleria de Sanitat ja ha obert una investigació per aclarir els fets. Tot açò ocorre la vespra de la celebració del Dia de l’Orgull.

L'Hospital General també denunciarà

Segons afirmen fonts de l'Hospital General, el malalt va començar a cridar després de recuperar-se, i dirigint-se a la sortida va espentar una auxiliar d'infermeria i va agredir a un zelador. “Es tracta de personal d'autoritat i presentarem denúncia”, han avançat.

Una vegada a la porta, segons la versió del centre, “el va reduir el personal de vigilància i en immobilitzar-lo es va colpejar amb el terra i es va fer un xicotet trau al cap. La parella va rebre també un cop en la galta”.

Segons han afegit, van intentar curar les ferides en el mateix hospital, però el pacient va refusar, signant l'alta voluntària.

També et pot interessar

stats