L'Observatori de Beques es torna a reunir set anys després

L'objectiu és reactivar l’òrgan perquè participe activament en l'anàlisi i en la proposta d'un nou sistema d’ajudes a l'estudi.

L\'Observatori de Beques es torna a reunir set anys després
L'Observatori de Beques es torna a reunir set anys després

La ministra d'Educació i Formació Professional, Isabel Celaá, i el ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, presideixen aquest dimecres l'Observatori de Beques, Ajudes a l'Estudi i Rendiment Acadèmic, un òrgan que no es reunia des del 2011.

Segons ha informat el Ministeri d'Educació, l'objectiu del govern espanyol és reactivar un òrgan que ha estat paralitzat set anys, perquè participe activament en l'anàlisi i en la proposta d'un nou sistema de beques i ajudes a l'estudi.

La funció de l'Observatori és assessorar i informar en matèria de beques i rendiment acadèmic mitjançant l'elaboració d'estadístiques, indicadors i informes que contribuïsquen a millorar l'eficàcia i la transparència del sistema.

En l'Observatori de Beques estan representats el Consell d'Universitats, la Conferència General de Política Universitària, el Consell d'Estudiants Universitaris de l'Estat, el Consell Escolar de l'Estat, els sindicats CCOO i UGT, les patronals CEOE i Cepyme, així com els Consells Socials de les universitats espanyoles.

També et pot interessar

stats