L'N-232 estarà tallada 3 setmanes a Morella entre el pont de la Bota i la Torreta

Mentre duren les obres al port de Querol es recomana utilitzar la CV-12.

Rutes alternatives oferides per l'ajuntament de Morella.

L'N-232 estarà tallada per obres des de la Torreta fins al pont de la Bota a partir les 8.00 hores del matí d'aquest dilluns fins al tres de desembre. El tall, segons informa l'Ajuntament de Morella, afectarà tot el recorregut i s'ha hagut de fer a causa dels treballs de voladura del fals túnel i inici del viaducte del pont de la Bota. També es treballarà en la construcció de diferents desviaments a les revoltes del port de Querol i a la Torreta per tal d'evitar més talls del trànsit fins a la finalització de les obres de la carretera.

Es tracta d'una actuació clau per a les connexions de la zona de l'interior nord de Castelló. La nova carretera millorarà la comunicació entre l'interior i la costa. És el segon viaducte que es construeix enguany; el primer es va fer durant el confinament al port de Querol. Tot aquest projecte de millora de l'N-232 compta amb una inversió de més de 42 milions d'euros.

Durant el temps que la circulació estarà tallada per aquesta carretera, es recomanen diferents rutes alternatives. Per a connectar els pobles de la comarca dels Ports amb el Baix Maestrat es recomana utilitzar la CV-12. Hi haurà una senyalització especial en l'enllaç de l'N-232 amb la CV-12 en direcció a Morella, així com en l'encreuament de la carretera nacional i l'entrada a Catí.

A més, la línia d’autobús que comunica Morella amb Castelló canvia l'horari. L’eixida des de Castelló serà a les 09.20 h al matí i a les 14.45 h a la vesprada, mentre que l’eixida des de Morella serà a les 07.45 hores al matí i a les 13.15 hores a la vesprada. Aquests horaris són de dilluns a divendres.

També et pot interessar

stats