L'IVI assegura que tornarà els diners si no s'aconsegueix l'embaràs

L'IVI llança una proposta comercial avalada per les seus taxes d'èxit. Té opcions que se situen entre els 20.000 euros i els 32.000.

Presentació als mitjans del programa IVI Baby
Presentació als mitjans del programa IVI Baby / IVI

L'Institut Valencià d'Infertilitat s'arrisca amb una proposta comercial sense precedents. IVI Baby proposa un tractament integral de reproducció assistida per a aconseguir l'embaràs. Si no és així, tornaran els diners a la pacient. 

L'empresa valenciana llança el pla avalat per "la qualitat dels protocols mèdics, la tecnologia d'avantguarda i els professionals altament qualificats", segons assegura el president de l'IVI, José Remohí. "Parlem de tindre un bebé a casa", ha afegit.   

La campanya, presentada per Remohí i pel director de màrqueting i comunicació, Francisco Torralba, es va dissenyar després de fer un estudi entre les pacients i detectar que un dels factors d'èxit de l'embaràs és la tranquil·litat, com assenyala Torralba.

El programa IVI Baby no està destinat a qualsevol dona que vulga ser mare, s'han de complir uns requisists preestablits, entre ells, l'edat. Entraran dones fins a 48 anys. José Remohí calcula que al voltant del a meitat de les usuaries podrà participar-hi. Tot i que preveuen fer-lo extensiu al "major nombre de dones", ha conclòs. 

Segons el Registre de Tècniques de Reproducció Assistida del Ministeri de Sanitat, Espanya ocupa el tercer lloc al món pel que fa a quantitat de tractaments de reproducció assistida. El 2014 van nàixer a l'Estat espanyol vora 34.000 bebés amb les diferents tècniques existents. 

La campanya, que comença dimecres, preveu una sèrie de tractaments que costen entre uns 20.000 i uns 32.000 euros. El programa s'ofertarà a les clíniques d'Espanya, Portugal i Itàlia, i també a les de França, el Regne Unit, Rússia, Angola i Alemanya.

També et pot interessar

stats