L'intern que denuncia una expulsió del CIE de València es troba al Marroc

L'advocat ha informat que el ciutadà ha telefonat a la seua família.

L\'intern que denuncia una expulsió del CIE de València es troba al Marroc
L'intern que denuncia una expulsió del CIE de València es troba al Marroc

Hassan En Naciri, ciutadà marroquí resident a Alcalà de Xivert que ha sigut expulsat "il·legalment" segons el seu advocat, ha telefonat a la seua família des de la seua localitat d'origen, al Marroc. Segons ha pogut saber À Punt Notícies, En Naciri ha confirmat que va ser expulsat d'Espanya via Algesires, on va passar pel Centre d'Internament d'Estrangers, tot i que, durant uns dies, la família no coneixia el seu parador.

L'advocat de la família, Antonio Pérez, de la firma valenciana BZP advocats, continua defensant que l'expulsió del resident a Alcalà de Xivert ha sigut "il·legal" perquè té una filla de 7 anys de nacionalitat espanyola que ara queda desprotegida.

En Naciri, resident a Alcalà de Xivert des de 2004, va ser traslladat diumenge passat a Algesires per a expulsar-lo del país. L'immigrant d'origen marroquí està acusat d'un cas de venda de droga fa sis anys i el bufet d'advocats que el defén ha denunciat que la fiscalia de l'Estat ha de revisar una orde d'expulsió que considera "il·legal".

Fonts de la delegació del govern a la Comunitat Valenciana han informat que l'orde d'expulsió durant set anys va ser dictada per l'Audiència Provincial de Terol, a petició de l'acusat, en substitució de la pena de presó de tres anys. 

La família i l'advocat han explicat als mitjans que l'home es troba en parador desconegut des que va ser traslladat a la ciutat andalusa, malgrat que la defensa havia presentat un recurs perquè es revocara l'orde.

També et pot interessar

stats