L'informatiu de migdia, en directe en llengua de signes valenciana

L'espai estarà disponible en emissió simultània en l'apartat de directes del web, en telèfons mòbils i tauletes, en l'aplicació de ‘smart TV’ d'À Punt i en el botó roig del comandament.

L\'informatiu de migdia, en directe en llengua de signes valenciana
L'informatiu de migdia, en directe en llengua de signes valenciana

A la Comunitat Valenciana hi ha vora 130.000 persones amb alguna mena de discapacitat auditiva. Representen un 2,5% de la població. Des d'aquest dilluns totes elles podran seguir en directe, en llengua de signes valenciana, l'edició de migdia d'À Punt NTC. 

L'espai estarà disponible en emissió simultània en l'apartat de directes del web, en telèfons mòbils i tauletes, en l'aplicació de smart TV d'À Punt i prement el botó roig del comandament. 

El contingut estarà disponible a la carta després de l'emissió. Aquest espai informatiu, adaptat per a persones sordes o amb alguna discapacitat auditiva, és fruit de la col·laboració entre la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (Fesord) i els mitjans de comunicació públics valencians. Fesord s’encarregarà de la interpretació de l’espai informatiu. 

En una clara aposta per l'accessibilitat a totes les persones, À Punt va introduir la llengua de signes en els primers informatius al setembre de 2018. La intenció és continuar ampliant aquesta línia de treball. 

També et pot interessar