L’incendi de l’institut de la Vila Joiosa causa 15.000 euros en danys

El centre es planteja instal·lar càmeres de seguretat per a evitar nous actes vandàlics.

Imatge de portada: Efectes de l'incendi a l'institut de secundària La Malladeta de la Vila Joiosa

El segon incendi que pateix l'institut de secundària La Malladeta de la Vila Joiosa (Marina Baixa) en un any, i que es va registrar aquest cap de setmana, ha causat danys per valor de 15.000 euros. 

Una brigada municipal i diversos responsables del centre s’han encarregat aquest dilluns de retirar les restes cremades del contenidor, origen de l’incendi, i han netejat els exteriors del centre, com ha confirmat el regidor d’Educació, Xente Sebastià. 

Uns desconeguts van accedir al pati, van moure els contenidors i els van calar foc. El mateix modus operandi que fa exactament un any, quan també calaren foc a l'institut. Aleshores, el consell escolar va rebutjar la instal·lació de càmeres de seguretat, però ara la direcció del centre recupera la proposta, com ha expressat a À Punt la directora de l’institut, Vicenta Enríquez. 

La Guàrdia Civil investiga els fets i busca els autors d'aquest acte vandàlic. L'Ajuntament ha reforçat la vigilància policial a la zona i no descarta instal·lar també càmeres a l'exterior del centre.

També et pot interessar

stats