L'incendi d'un camió a l'AP-7 causa retencions al Baix Maestrat

El conductor, que ha resultat il·lés, ha desenganxat la cabina del remolc, l'únic element que s'ha cremat

El camió incendiant vist des de l'altre costat de l'AP7
El camió incendiat vist des de l'altre costat de l'AP-7 / À Punt NTC
26 de gener 2023 - 16:21

L'incendi d'un camió articulat en l'AP-7 ha causat retencions de nivell groc a l'altura de Santa Magdalena de Polpís, al Baix Maestrat, en sentit Barcelona, ja que el vehicle sinistrat ha ocupat un dels dos carrils de circulació.

Així ho han assenyalat fonts de la Guàrdia Civil, si bé han assenyalat que el trànsit no s'ha vist interromput pel succés, en el qual treballen els bombers. Segons han explicat fonts del Consorci Provincial de Bombers, en l'accident s'ha vist implicat el camió, que no transportava mercaderies perilloses.

El conductor, que ha resultat il·lés, ha desenganxat la cabina del remolc. L'incendi, iniciat per causes que encara es desconeixen, ha afectat únicament el remolc, el qual ha quedat calcinat.

Fins al lloc s'han desplaçat tres dotacions de bombers dels parcs del Baix Maestrat i una unitat de bombers forestals de la Generalitat, ja que s'havia començat a cremar també la vegetació dels marges d'aquesta via.

Segons la DGT, la circulació és lenta des del quilòmetre 370, a l'altura de Santa Magdalena de Polpís, fins al quilòmetre 368 a Peníscola.

També et pot interessar

stats