L’Imserso publica l'adjudicació definitiva dels lots del programa de viatges per a jubilats

L’organisme garanteix que la temporada 2019/2020 podrà començar la primera quinzena d'octubre.

L’Imserso publica l\'adjudicació definitiva dels lots del programa de viatges per a jubilats
L’Imserso publica l'adjudicació definitiva dels lots del programa de viatges per a jubilats

L'Institut de Majors i Serveis Socials (Imserso) ha publicat aquest dijous, en la Plataforma de Contractació del Sector Públic, l'adjudicació dels tres lots que integren el programa de turisme social. El lot 1 (costes peninsulars) s'ha adjudicat a Mundiplan - l'UTE formada per Iberia, Alsa i IAG7 - i els 2 (illes) i 3 (circuits culturals) a Mundosenior - l'UTE de Globalia i Barceló -, tal com s’havia establit en el repartiment provisional el 2 d'agost.

El passat 26 d'agost, Mundosenior va recórrer davant del Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals (Tacrc) contra l'exclusió de la seua oferta en l'adjudicació del concurs del lot 1 per un error formal que considerava "corregible". Ara, Mundiplan disposa de 15 dies per a presentar també recurs contra l'adjudicació.

Malgrat els procediments, des de l’Imserso han indicat que, segons els terminis establits per la llei de contractes públics, procediran a la firma definitiva del contracte en un termini de 15 dies. 

Així, des de l'organisme assenyalen que continua el procediment administratiu relacionat amb l'adjudicació i començament del programa, d'acord amb el calendari establit, que permetrà l'inici de la temporada 2019/2020 “amb total normalitat” en la primera quinzena d'octubre.

En el programa participaran unes 900.000 persones durant la temporada. El preu dels paquets oscil·la depenent de la destinació i la durada de l'estada, de 4 a 15 dies. El 65% dels pensionistes que participen en el programa de viatges compta amb una pensió inferior als 1.050 euros al mes.

També et pot interessar