L'Imserso ofereix 820.000 places de viatges sense pujada de preus per a 2022-23

Al llarg d'aquesta setmana els quatre milions de beneficiaris d'aquests viatges rebran les cartes informatives sobre l'inici de la nova temporada

A la fi de juny es publicarà en el BOE la convocatòria de viatges de l'Imserso
A la fi de juny es publicarà en el BOE la convocatòria de viatges de l'Imserso / À Punt

El programa de turisme social de l'Imserso per a la temporada 2022-2023 oferirà 820.000 places, que no patiran una pujada de preu respecte a la temporada anterior, per a les quasi quatre milions de persones majors que figuren com a beneficiàries.

Les places inicials seran ampliables si hi ha demanda suficient, ha informat el Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030. D'aquesta manera, exposa el ministeri que dirigeix Ione Belarra, s'espera que els viatges de l'Imserso "complisquen amb les expectatives" de les persones majors i col·laboren "amb el sosteniment de l'ocupació estacional en el sector turístic".

Al llarg d'aquesta setmana els beneficiaris d'aquests viatges rebran les cartes informatives sobre l'inici de la nova temporada, que s'estendrà d'octubre del 2022 a juny del 2023.

A la fi de juny es publicarà en el BOE la convocatòria que obrirà el termini de sol·licitud per a la inscripció de nous beneficiaris o la modificació de dades, i no serà fins a setembre quan es confirme l'acreditació a les persones participants.

Finalment, al llarg de la segona quinzena de setembre començaran a comercialitzar-se els viatges, que s'iniciaran coincidint amb la temporada baixa turística, a mitjan octubre.

Drets Socials recorda que la present campanya de viatges de l'Imserso es tancarà amb més de mig milió de viatges realitzats i amb un elevat índex de satisfacció per part dels usuaris.

De la mateixa manera, assenyala que els viatges són segurs per a les persones majors: dels 420.000 viatgers registrats fins a mitjan maig, tan sols 625 s'havien contagiat de coronavirus.

També et pot interessar

stats