L’Imserso adjudica els viatges per a 900.000 jubilats

L'anunci posa fi a la incertesa després de mesos de retards.

L’Imserso adjudica els viatges per a 900.000 jubilats
L’Imserso adjudica els viatges per a 900.000 jubilats

El Ministeri de Sanitat ha adjudicat els diferents lots de viatges socials de l'Imserso a Iberia i Halcón Viajes després del retard d'enguany pel recurs als plecs del contracte.

El Ministeri ha proposat que les places s'adjudiquen en tres lots. El primer abastaria el turisme a la costa peninsular, adjudicat a Iberia LAE; el segon, a la costa insular, per a Avoris Halcón; i el tercer i últim, també per a la mateixa empresa, per al turisme a l'interior. 

Des del Ministeri han assenyalat que aquest tercer paquet, que inclou també els circuits culturals, és el que conté les places més demandades, que s'han incrementat un 7% respecte a l'any passat. 

D'aquesta manera, segons el Ministeri, continua el procediment administratiu relacionat amb l'adjudicació i començament del programa, d'acord amb el calendari establit, que permetrà l'inici de la temporada 2019-20 “amb total normalitat en la primera quinzena d'octubre”.

Amb aquesta adjudicació es posa fi a la preocupació mostrada en els últims mesos per part del sector, que assegurava que es podrien perdre 10.000 llocs de treball si es dilatava l'adjudicació d'aquest programa, del qual gaudeixen 900.000 persones cada any, segons xifres del Ministeri.

  

També et pot interessar

stats