L'IES Joanot Martorell i l'associació YMCA s'emporten a València quatre dels cinc premis d'un concurs de guió de Netflix

Els textos premiats en la competició estatal es rodaran professionalment com a curts per a campanyes educatives i de sensibilització sobre els valors de la diversitat

Captura d'un dels vídeos premiats en l'anterior edició del concurs
Captura d'un dels vídeos premiats en l'edició anterior del concurs / FAD / Netflix

L'Institut d'educació secundària (IES) Joanot Martorell de València, al barri del Camí Reial del districte de Jesús, ha guanyat tres dels cinc premis d'un concurs estatal de guions convocat per Netflix i la Fundació d'Ajuda a la Drogaddicció (FAD). Però el lideratge valencià en el concurs no acaba ací, ja que delegació a la capital del Túria de l'associació juvenil YMCA ha aconseguit un quart premi.

La competició Diversitat en sèrie: històries que mereixen ser contades, buscava els millors cinc textos per a elaborar un curt audiovisual sobre valors de diversitat i estava obert a joves de 14 a 20 anys de tot Espanya.

Els guions premiats es rodaran professionalment com a peces audiovisuals de fins a cinc minuts, amb suport tècnic i de guió de Netflix, per tal que es distribuïsquen com a material d'activitats educatives de divulgació i sensibilització.

Aquest divendres els grups premiats inicien la primera de les dues formacions en línia amb professionals de la plataforma per a polir els textos abans de donar-los vida. 

Es tracta de les peces Diferents sabors de pizza, Daniela i Alcalde de l'IES Joanot Martorell, La meua història de YMCA València i No todo es siempre lo que parece del Col·legi Sagrat Cor de Madrid.

Aquests joves creatius premiats viatjaran a Madrid el 30 de març per al lliurament dels guardons a mans de la reina Letícia.

També et pot interessar

stats