L’IES Albatera expulsa 12 alumnes per gravar el repte del pupitre

S’arrisquen a posar la seua vida en perill o a una lesió irreversible per un desafiament que després fan viral en les xarxes socials.

L’IES Albatera expulsa 12 alumnes per gravar el repte del pupitre

Seure en una cadira penjada en un penjador i posar-se damunt un pupitre és l’últim repte que s’ha fet viral entre els joves. La caiguda està assegurada i, en molts casos, fer-se mal també. A l’institut d’Albatera, al Baix Segura, han expulsat 12 alumnes per gravar i difondre un vídeo en què es veu com ajuden una estudiant a pujar la cadira i com cau a plom a terra. El repte està de moda entre els xavals. S’arrisquen a posar la seua vida en perill o a una lesió irreversible per un desafiament que després fan viral en les xarxes socials. 

Aquest dijous, al poble, en terrasses i cafeteries este ha sigut el tema principal de conversa. Majoritàriament, a la gent li costa entendre com poden posar-se de moda accions amb conseqüències tan greus per als xics i xiques.

En el cas de l’Institut d’Albatera els vídeos els han gravat alumnes de segon de l’ESO. Després els han pujat a les xarxes socials i els han compartit amb comptes que tenen milers de seguidors, i per això han aconseguit viralitzar-los.

Des de la Conselleria d’Educació han assegurat que les expulsions, contemplades en el reglament del centre, s’han pres per consens després d’una reunió entre pares i mares, direcció del centre i inspecció.

El cas no és exclusiu d’aquest institut. De fet, a les xarxes es poden vore caigudes des dels penjadors gravades en altres centres d’ensenyament.

També et pot interessar

stats