L'huracà Leslie entra a Espanya com a borrasca i deixa ratxes de 96 km/h a Zamora

Leslie deixa 27 ferits lleus i 300.000 persones sense electricitat a Portugal en la pitjor tempesta que pateix el país des del 1842.

L\'huracà Leslie entra a Espanya com a borrasca i deixa ratxes de 96 km
L'huracà Leslie entra a Espanya com a borrasca i deixa ratxes de 96 km / h a Zamora

Leslie deixa, de moment, 27 ferits lleus i 300.000 persones sense electricitat a Portugal. L’huracà ha entrat al continent europeu ja en forma de tempesta, la pitjor que ha saccsejat el país des del 1842.

El vent ha sigut el culpable de la majoria d'incidents, amb ratxes que han arribat a 176 km per hora. Mig centenar de vols s'han hagut de cancel·lar. Coïmbra i Leiria han sigut els districtes més afectats.

L'huracà es transforma en borrasca a Espanya

Ja a Espanya, Leslie ha baixat al nivell d'una borrasca profunda i ha provocat la caiguda d'arbres, branques i mobiliari urbà a Extremadura. Els seus efectes també s'han notat al sud de Galícia i a Castella Lleó.

De fet, durant les primeres hores de la seua entrada per l’Espanya peninsular, Durant les primeres hores de la seua entrada per l’Espanya peninsular, l’huracà Leslie, convertit ja en tempesta tropical, ha deixat ratxes de vent de fins a 96 km/h localitzades a la província de Zamora, segons dades de l’Agència Estatal de Meteorologia.

La velocitat més elevada provocada per aquest fenomen meteorològic advers s’ha registrat al municipi  de Fuentesaúco, a l’est de la província de Zamora, on a les 3:20 hores de hui s’ha arribat a ratxes màximes de 96 km/h.

A la mateixa província i també com a conseqüència de la tempesta tropical Leslie, s’han registrat ratxes de vent de 87 km/h a Villadeciervos, a la comarca de Sanabria, situada al nord-est de Zamora.

També et pot interessar

stats