Així és l’hotel de gossos de Navalón que lluita contra el despoblament

El projecte ocupa quatre hectàrees en plena natura i a mil metres d'altura

Els usuaris recorren centenars de quilòmetres per a deixar-hi els gossos / 'À Punt NTC'

Les vacances no han de ser només per a les persones. Això és el que va pensar Esther Torres, una dona que fa quatre anys es va traslladar a Navalón (Canal de Navarrés), un llogaret d'Énguera que no arriba als 100 habitants, per a crear en plena natura Ruralcan, un hotel per a gossos. El negoci ha generat ocupació i ajuda a lluitar contra el despoblament.

Leia i Bimba són algunes de les clientes. Les dues gosses ixen de pegar-se un bany a la piscina i passen el dia a la residència. Els animals gaudeixen en grup i corren al llarg de quatre hectàrees en plena natura i a mil metres d'altura.

L’hotel té l'ocupació al complet, tot i que no va ser fàcil. Amb tot, el somni de Torres no va deixar de créixer. Ha aconseguit generar llocs de treball amb gent local, com Zaira, una jove de 26 anys especialitzada en la cura d’animals. La fama fa que molta gent es faça centenars de quilòmetres en cotxe per a deixar-hi les mascotes. 

Aquest projecte és un somni complit per a Torres i també per a aquests gossos, així com per al motor econòmic de Navalón i per a la lluita contra el despoblament.

També et pot interessar

stats