L'Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa denuncia un robatori de mascaretes i gel hidroalcohòlic

Ha informat la Guàrdia Civil dels fets, que qualifica d'infracció "greu" perquè "pot posar en risc la seguretat en l'atenció sanitària”.

Mascareta
Mascareta / Arxiu

L'Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa investiga la desaparició de mascaretes i solució hidroalcohòlica del centre hospitalari coincidint amb la crisi que ha provocat a Espanya en els últims dies el brot de coronavirus. Aquesta setmana s'han detectat deu casos de la malaltia procedent de Wuhan a tot l'Estat, un d'ells a Vila-real.

A més de posar els fets en coneixement de la Guàrdia Civil, el centre ha emés una circular dirigida a la plantilla del departament en què adverteix de la gravetat dels fets i qualifica el furt d’infracció "greu" que "pot posar en risc la seguretat en l'atenció sanitària”.

La gerència del departament ha adoptat una sèrie de mesures com l'establiment de controls adequats de vigilància i accés al material sanitari.

Compra centralitzada de mascaretes

Davant del desabastiment que hi ha hagut en algunes farmàcies valencianes, la Conselleria de Sanitat ha realitzat una compra centralitzada de mascaretes FFP2 per a destinar-les a tots els departaments de salut del territori.

També et pot interessar

stats