L’Hospital General de València trau 122 places més en una nova oferta d’ocupació pública

A pesar que el procés encara no s’ha iniciat, s’hi afegeixen també les 343 places de l’oferta anterior de l’any 2018.

Treballadors en una consulta mèdica
Treballadors en una consulta mèdica / Europa Press

El Consorci Hospital General de València convoca per a enguany una oferta d’ocupació Pública de 122 places, que s’afegeixen al nombre de 343 de la convocatòria del 2018. Segons la Conselleria de Sanitat, del total de places oferides en la nova convocatòria, 92 places corresponen al torn lliure, 23 a promoció interna i 7 per a ser proveïdes per persones amb discapacitat.

Pel que fa a la relació de facultatius especialistes, es convoquen 22 places per a especialitats diferents, així com 36 d’infermeria, i 41 per a tècnics en cures auxiliars d’infermeria. La relació es completa amb una plaça d’informàtica, i 16 d’administració.

La resolució de l’oferta pública es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat del 31 de desembre, tot i que a hores d’ara encara no s’ha iniciat.

L’oferta d’ocupació pública de 2018 inclou 343 places de diferents categories: facultatius de 28 especialitats mèdiques, infermeria, fisioteràpia, teràpia ocupacional, especialitat tècnica en anatomia patològica, especialitat tècnica de laboratori, especialitat tècnica de radiologia, tècnica de prevenció, gestió de la funció administrativa, delineació, operacions informàtiques, tècnica de cures auxiliars d’infermeria, administració, administració auxiliar i zeladors.

També et pot interessar

stats