L'Hospital La Fe de València, el sisé amb millor reputació d'Espanya

L'Hospital Clínic de València està en el lloc 22, seguit del Doctor Peset en el 23, que puja deu llocs.

Imatge d'arxiu de l'Hospital La Fe de València
Imatge d'arxiu de l'Hospital La Fe de València / Arxiu
26 de novembre 2019 - 14:05

L'Hospital La Fe de València ocupa el sisé lloc entre els centres públics sanitaris d'Espanya amb millor reputació, segons les dades del Monitor de Reputació Sanitària presentat aquest dimarts. Sis hospitals de Madrid i dos de Barcelona estan entre els deu centres públics d'Espanya amb millor reputació d'una classificació de 100, que continua liderant per sisé any consecutiu l’Hospital de La Paz, a Madrid.

Aquest estudi independent avalat pels Consells Generals de Metges i d'Infermeria ha aconseguit enguany una participació rècord amb 6.149 enquestes a professionals i l'avaluació de 2.853 indicadors objectius específics, i 2.525 serveis clínics.

En la classificació, apareixen també l'Hospital Clínic de València, en el lloc 22 (puja una posició en la llista); l'Hospital Doctor Peset, en el 23 (puja deu llocs); l'Hospital Sant Joan d'Alacant, en el 37; l'Hospital de Manises, en el 50 (baixa 21 llocs); i l'Hospital General d'Elda, en el 51.

El Consorci Hospital General de València ocupa la posició número 67 (cau 5 llocs); l'Hospital General d'Alacant, el 69 (baixa 6 posicions); l'Hospital Arnau de Vilanova, el 79; l'Hospital General d'Elx, el 92; i l'Hospital General de Castelló, el lloc 96.

Rànquing dels hospitals privats

En el sector privat, el rànquing el continua liderant, també per sisé any consecutiu, la Clínica Universitat de Navarra, seguida de l'Hospital Quirón de Madrid. L'Hospital Quirón Salut València està en el lloc número 15, i l'Hospital Nisa 9 d'Octubre en el 34 (el 18 en l'anterior classificació).

També et pot interessar

stats