L'Hora del Planeta apaga la llum durant una hora a tot el món

A Espanya l’apagada tindrà lloc de 20:30 h a 21:30 h, i l’ONG WWF ha organitzat esdeveniments en 13 ciutats, entre elles València i Alacant.

VÍDEO | L\'Hora del Planeta apaga la llum durant una hora a tot el món

Aquest dissabte, l’Hora del Planeta apaga la llum durant una hora a tot el món, i a Espanya tindrà lloc de 20:30 h a 21:30 h. Com a novetat, enguany inclou tres reptes afegits per a tot el dia: no menjar carn, no consumir plàstics i no emetre CO2.

Impulsada per l’organització World Wildlife Fund, l’Hora del Planeta s'ha convertit en la major acció de caràcter reivindicatiu. L’objectiu d’aquesta activitat és llançar un missatge de compromís i responsabilitat amb el medi ambient i ajudar a frenar la pèrdua de biodiversitat.

La iniciativa en defensa del planeta suma vora 12.000 monuments de 8.000 ciutats en 187 països de tot el món, i a Espanya ja s'han inscrit 474 ajuntaments, 160 empreses i 209 organitzacions de tot tipus. A la Comunitat Valenciana s’hi han sumat un total de 65 ciutats.

Així mateix, WWF ha organitzat esdeveniments en tretze ciutats espanyoles, entre les quals es troben València i Alacant.

L'Hora del Planeta va començar fa 12 anys a Sydney, on s'estima que més de dos milions de persones van col·laborar amb la seua apagada a un estalvi del 2% i el 10% de l'energia consumida en aquesta urbs.

També et pot interessar

stats