L'home que va assassinar la seua dona a Elx passa a disposició judicial

Aquesta és la víctima que fa 31 per violència masclista a Espanya d’aquest 2019.

L\'home que va assassinar la seua dona a Elx passa a disposició judicial
L'home que va assassinar la seua dona a Elx passa a disposició judicial

L’home detingut per matar la seua dona aquest dissabte a Elx, està a les dependències judicials i està previst que passe a disposició judicial a primera hora d’aquest dilluns, segons fonts de la Policia Nacional.

La dona va morir a mans del seu marit deu dies després que hagueren iniciat els tràmits de separació i quan feia tres dies que havien deixat de viure junts. L’home, d’uns 50 anys, va ser detingut després de confessar que havia matat la seua dona. 

Des que va començar l’any, 31 dones, 5 a la Comunitat Valenciana, han sigut assassinades per les seues parelles o exparelles; 1.006 des que van començar a registrar-se les estadístiques el 2003.

El 016 és el telèfon d’atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes a l’adreça electrònica: 016-online@msssi.es

També et pot interessar