L'home i els fills que han mort a la piscina de Mijas no sabien nadar

L'autòpsia preliminar assenyala l'ofegament com a causa dels decessos, ja que no han trobat en els cadàvers signes d'intoxicació ni contusions.

VÍDEO | L\'home i els fills que han mort a la piscina de Mijas no sabien nadar

No sabia nadar cap dels tres familiars britànics que van morir dimarts en una piscina de Mijas (Màlaga). Així ho ha manifestat a la Guàrdia Civil una filla de la família en la ronda d'interrogatoris que han activat els investigadors per a saber la causa de la mort d'un home de 53 anys i dos fills de 9 i 16.

La hipòtesi de l'accident guanya força. El resultat preliminar de les autòpsies, que ha donat l'Institut de Medicina Legal, apunta a l'ofegament com a causa probable de la mort, després que no s'han identificat signes d'intoxicació o contusions en els cossos. L'informe definitiu depén d'unes proves complementàries que han fet a l'Institut Nacional de Toxicologia de Sevilla.

La Guàrdia Civil investiga el cas sota la supervisió del jutjat d'instrucció número 2 de Fuengirola (Màlaga). Han pres testimoni als familiars que van sobreviure –la mare i una filla– i a clients i treballadors del complex turístic.

Els investigadors també han centrat els esforços a esbrinar si hi va haver a la piscina algun problema tècnic que motivara la tragèdia. Per això han comprovat els motors de la depuradora, han pres mostres de l'aigua i han arreplegat el casquet de bany que suposadament duia la menor.

El resort va autoritzar reobrir la piscina, que compleix "tots els requisits" i la normativa vigent, segons han informat els responsables del complex.

També et pot interessar

stats