L'exvicepresident de la Generalitat Vicente Rambla declara pels patrocinis de l’Aeroport de Castelló

Es reprenen les declaracions davant l'Audiència Provincial de Castelló que investiga presumptes irregularitats de l'anterior consell d'administració d'Aerocas.

Imatge d'arxiu.
Imatge d'arxiu.

Aquest divendres es reprenen les compareixences davant l'Audiència de Castelló que investiga els patrocinis presumptament irregulars de l'anterior consell d'administració d'Aerocas, l'empresa que gestiona l'aeroport de les comarques de Castelló. 

A partir de les 12 del matí compareix l'expresident del Consell, Vicente Rambla i poc després, a la 1 l'exconseller d'Hisenda, José Manuel Vela. Abans, a partir de les 10 del matí també compareixen davant la jutge l'ex-alt càrrec del PP, Cristina Serrano i Ricardo Bayona.

La causa investiga onze exconsellers de l'empresa pública Aerocas, que és la propietària de l'aeroport de Castelló, per presumptes irregularitats en el patrocini a l'empresa del pilot de La Vall d'Uixó Alex Debon. 3,6 milions d'euros, entre els anys 2009 i 2010. El procediment està en fase d'instrucció i va començar la setmana passada amb la declaració del també exconseller de la Generalitat Gerardo Camps, qui es va desvincular dels contractes i les quanties, i va apuntar altres possibles autoritats que podrien estar vinculades amb els fets que s'investiguen.

El passat 15 de març van declarar l'exvicepresident del Consell i exdiputat del PP, Gerardo Camps, l'exvicepresident de la Diputació, Francisco Martínez, i l'exsecretari d'Infraestructures, Victoriano Sanchez Barkaiztegui.  

L'exnúmero dos del Consell, Gerardo Camps va declarar voluntàriament i va negar la seua participació en les reunions d'Aerocas, ni que mai es produïra cap indici de delicte.

També et pot interessar

stats