L'extreballadora de la residència DomusVi lliura a la Conselleria d'Igualtat les imatges dels presumptes abusos

María Castaño anima altres treballadors i treballadores a sumar-se a la denúncia.

Captura d'imatge d'un dels vídeos que l'extreballadora de la residència ha lliurat a la Conselleria d'Igualtat
Captura d'imatge d'un dels vídeos que l'extreballadora de la residència ha lliurat a la Conselleria d'Igualtat / À Punt NTC

L'extreballadora que ha destapat uns presumptes mals tractes a persones majors a la residència Jardines de Llíria, del grup DomusVi, ha lliurat a la Conselleria d'Igualtat una memòria USB amb les imatges que va gravar al centre i amb què sosté les acusacions.

A les portes de la Conselleria María Castaño, que ja ha declarat a la Fiscalia per aquests fets, ha assegurat no tindre por i ha animat el personal a sumar-se en la denúncia. "No hi ha res a témer. És pitjor tindre càrrec de consciència per haver vist els mals tractes i amagar-ho per por", ha dit als micròfons d'À Punt.

L'acampanyava Carlos Martínez, que fa un any va posar una altra denúncia pel presumpte abús sexual que va patir al centre sa mare, malalta d'Alzheimer.

Els familiars dels interns han arreplegat signatures perquè Igualtat intervinga el centre mentre s'esclareixen els fets que ha denunciat l'extreballadora.

També et pot interessar

stats