L'explosió de la bateria d'un patinet, possible causa de l'incendi a Xirivella amb una jove morta

El company de pis de la víctima continua hospitalitzat molt greu per les cremades que va patir.

En el sinistre es va originar de matinada en el primer pis d'un habitatge del carrer de Sacrament Esteve de Xirivella
En el sinistre es va originar de matinada en el primer pis d'un habitatge del carrer de Sacrament Esteve de Xirivella

L'explosió de la bateria d'un patinet elèctric podria haver sigut la causa de l'incendi declarat aquest dimecres en un pis a Xirivella (Horta Sud) i que ja ha costat de moment la vida a una jove de 25 anys. És la principal hipòtesi amb què treballa la policia científica, segons ha pogut saber À Punt de fonts de la investigació.

En el sinistre, que es va originar de matinada en el primer pis d'un habitatge de cinc altures situat en el número 7 del carrer de Sacrament Esteve, van resultar ferides altres nou persones, que foren ateses per inhalació de fum i cremades. Una d'elles, el company de pis de la víctima mortal, està hospitalitzada en estat molt greu.

Tot apunta que la causa del foc va ser el sobrecalfament del carregador d'un patinet elèctric. És la principal hipòtesi de la investigació, però serà l'informe oficial el que en determine l'origen exacte.

El veïnat de l'immoble, que va haver de ser desallotjat, encara no han pogut accedir a les seues vivendes. Els operaris treballen en la reparació del danys de la façana i aquest divendres ho faran en l'escalera comunitària, un pas necessari perquè puguen tornar a casa amb seguretat.

També et pot interessar