L'exfiscal en cap de Castelló va rebre la vacuna en l'ambulatori on treballa la dona

José Luis Cuesta va dimitir després de transcendir que havia sigut vacunat abans

L'exfiscal en cap de Castelló, José Luis Cuesta
L'exfiscal en cap de Castelló, José Luis Cuesta / Arxiu

L'exfiscal en cap de Castelló, José Luis Cuesta, va rebre la primera dosi de la vacuna en un centre de salut de Castelló de la Plana del qual la dona és cap d'Infermeria. Fonts del centre d'especialitats 9 d'Octubre consultades per À Punt han confirmat que l'exfiscal i altres persones van rebre les dosis sobrants dins de les instal·lacions i no en el seu domicili com havien apuntat altres fonts.

Castelló va dimitir aquest dijous després de transcendir que havia rebut la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus el passat 11 de gener, tot i no pertànyer als grups prioritaris. La Conselleria de Sanitat Universal ha obert una investigació i ha ordenat, de moment, que no se li administre la segona dosi, com tampoc a cap de les persones que s'hagen vacunat de forma irregular abans de torn.

Sanitat Universal ha ordenat actualitzar el protocol, que no establia a qui corresponien les dosis sobrants. La directora de Salut Pública, Isaura Navarro, ha informat que aquestes s'administraran només a majors de 80 anys. Navarro ha aclarit que, en cap cas, es poden traure les vacunes sobrants del centre de salut.

També et pot interessar

stats