L'EVAP entrega els seus guardons en una cerimònia en format híbrid

Han resultat premiades Susana Vera, Pilar de la Oliva, María Teresa Rodríguez, Paula Carsí i Lourdes Paramio.

Imatge: Twitter (@evap_bpw)·
Imatge: Twitter (@evap_bpw)·

Aquest dijous s'han lliurat els premis de l'Associació d'Empresàries i Professionals de València (EVAP), que tenen com a objectiu "visibilitzar i reconéixer dones referents", en especial aquelles més joves. En un acte en format híbrid, que combinava un acte presencial amb aforament reduït i la retransmissió de l'esdeveniment per streaming, s'ha fet entrega dels guardons anuals.

El premi a la diversitat ha recaigut en Susana Vera, fotoperiodista i primera espanyola en rebre un Premi Pulizer. Vera ha agraït el reconeixement de l'associació, així com les persones que li van donar suport durant la seua trajectòria professional. Pilar de la Oliva, presidenta del Tribunal de Justícia de la Comunitat Valenciana, ha rebut el premi a la integritat. Després, en el lliurament del premi a la professionalitat, la guanyadora ha sigut María Teresa Rodríguez, propietària i presidenta d'honor de Galletas Gullón. Laura Carsí ha sigut reconeguda en la categoria de talent jove, ja que és la gerent d'enginyeria més jove de la planta de Ford Almussafes. Per últim, Lourdes Paramio, advocada especialista en dret laboral ha rebut el premi associada EVAP.

La presidenta de l'EVAP, Eva Blasco, ha volgut destacar en el seu discurs la importància del paper de les dones en aquests moments. Segons paraules de Blasco "durant els pitjors moments de la pandèmia, les dones hem sigut clau per al manteniment de l'activitat".

També et pot interessar

stats