L'EVAP distingeix quatre dones que destaquen en el món professional

Les guardonades han sigut la fotoperiodista Susana Vera, la magistrada Pilar de la Oliva, l'empresària María Teresa Rodríguez i l'enginyera Paula Carsi.

De dalt a baix i d'esquerra a dreta: Susana Vera, Pilar de la Oliva, María Teresa Rodríguez i Paula Carsi
De dalt a baix i d'esquerra a dreta: Susana Vera, Pilar de la Oliva, María Teresa Rodríguez i Paula Carsi / EVAP.

La fotoperiodista Susana Vera, la magistrada Pilar de la Oliva, l'empresària María Teresa Rodríguez i l'enginyera Paula Carsi han sigut guardonades amb els Premis 2020 que concedeix l'Associació Valenciana d'Empresàries i Professionals de València (EVAP), que celebraran la tretzena edició el 22 d'octubre.

El Premi a la Diversitat s'ha concedit a Vera, primera espanyola a guanyar un Premi Pulitzer. L'EVAP ha concedit el Premi a la Integritat a Pilar de la Oliva, presidenta del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. Així mateix, el Premi a la Professionalitat és per a Rodríguez, expropietària i presidenta d'Honor de Galletas Gullón, mentre que pel que fa al premi a la Jove Talent, s'ha triat Paula Carsi, la gerent d'enginyeria més jove de Ford Almussafes.

El jurat, que s'ha reunit de manera telemàtica, ha estat format per la presidenta de l'associació organitzadora, Eva Blasco; el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, i la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, entre d'altres.

També et pot interessar

stats